OVER MIJ

Roger Huijskens

U heeft een vraagstuk welke een software oplossing verdiend?
Graag ga ik met u de uitdaging aan!

Passie voor automatisering

Vanuit mijn financieel administratieve achtergrond en mijn interesse voor automatisering ben ik altijd op zoek geweest naar mogelijkheden om maximaal rendement te halen uit beschikbare informatiesystemen en -tools.

Een zoektocht die er toe leidde, dat ik zelf applicaties ben gaan ontwikkelen, omdat het geboden alternatief nauwelijks voldeed, of simpelweg niet voorhanden was. Enthousiast, over de vele mogelijkheden, die ik ontdekte, ben ik mijzelf steeds meer gaan specialiseren

Gedrevenheid

Van daaruit leek het een logische stap om mijn eigen bedrijf te starten (2012). Voortdurend kwam ik voor nieuwe uitdagingen te staan, die om een nieuwe oplossing vroegen. Mijn hands-on mentaliteit in combinatie met mijn gedrevenheid de ultieme oplossing te vinden, zorgden voor de groei van mijn bedrijf.

Anders kijken naar een probleem

"Logic will get you from A to B, imagination takes you everywhere", zei Albert Einstein ooit. Ik kan wel stellen dat dat mijn manier van "out of the box "-denken is. Door anders naar een probleem te kijken, weet ik regelmatig met verassende oplossingen te komen.

Perfect mogelijke oplossing willen creëren

Daarbij heb ik persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Ik neem de tijd om mij goed in uw organisatie en uw vraag te verdiepen om tot een zo perfect mogelijke oplossing te komen. Dankzij mijn ruime ervaring in de (financiële) administratie kan ik eenvoudig een vertaalslag maken naar uw situatie en complexe materie uitleggen.